Acasă | General

General

Jun

19

2017

0
Comentarii

Consiliul National pentru Supraveghere Macroprudentiala recomanda BNR si ASF sa stranga informatii de la principalii investitori din piata imobiliara

De

Consiliul National pentru Supraveghere Macroprudentiala (CNSM) a luat nota de preocuparile BNR de colectare de informatii suplimentare privind riscurile care provin dinspre sectorul imobiliar rezidential. CNSM a recomandat BNR si ASF sa colecteze informatii de la principalii investitori din piata imobiliara comerciala si de la institutiile financiare pentru acoperirea nevoilor de date privind piata fizica, precum si a celor privind volumul investitiilor si al finantarilor imobiliare, se arata intr-un comunicat al Consiliului, remis dupa sedinta care a avut loc in 14 iunie. Economia Romaniei se confrunta cu un un nou risc, cel al accelerarii preturilor din domeniul imobiliar, potrivit Raportului asupra stabilitatii financiare, prezentat de viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Liviu Voinea.

Jun

19

2017

0
Comentarii

Continental va prezenta un nou sistem automat de incarcare wireless pentru masinile electrice

De

Grupul german Continental va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie, o tehnologie de incarcare inductiva, instalata intr-un vehicul electric. Practic, puterea de incarcare este transferata fara fir de pe un suport de incarcare aflat pe sol intr-o placa de receptie de pe partea inferioara a masinii. Soferul trebuie doar sa parcheze deasupra suportului de incarcare.

Jun

19

2017

0
Comentarii

Consiliul Concurentei lanseaza un ghid pentru IMM-uri

De

Consiliul Concurentei a elaborat un ghid pentru mediul de afaceri in care sunt explicate benficiile dar si riscurile incalcarii legislatiei privind concurenta. O atentie deosebita este acordata IMM-urilor, intrucat acestea detin mai putine resurse ce pot fi folosite in scopul achizitionarii de servicii de consultanta pentru realizarea unor programe de conformare

Jun

19

2017

0
Comentarii

Inalta Curte: Darius Valcov le-a spus judecatorilor ca ii este rau, acestia i-au dat voie sa plece. Urmatorul termen a fost dat pentru 4 septembrie

De

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca fostul ministru al Finantelor Darius Valcov sa fie audiat pe 4 septembrie in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani, transmite Agerpres.

Jun

19

2017

0
Comentarii

ANAF a controlat peste 200 de service-uri auto, dand 259 de sanctiuni si confiscand 30.000 de lei

De

ANAF, prin DGAF, a desfasurat in data de 15 iunie a.c. actiuni de control la service-uri auto. Verificarile au vizat 208 contribuabili, carora li s-au aplicat 259 de sactiuni, anunta autoritatea fiscala. Acesta piata este dominata de service-uri care functioneaza ilegal, ea facand obiectul  a numeroase controale din partea ANAF. Societatile ce ofera servicii in sectorul auto au cel mai mare grad de neplata a taxelor si impozitelor care ar trebui colectate de stat, 80% dintre companiile inregistrate facand evaziune fiscala, declara recent directorul Departamentului de Fiscalitate al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. In urma controalelor de saptamana trecuta, ANAF a confiscat sume (numerar), venituri ilicite si bunuri in valoare totala de 30.388 lei si s-a dispus suspendarea activitatii a 3 contribuabili pentru nedotare cu case de marcat electronice fiscale

Jun

19

2017

0
Comentarii

Finantari de la 20.000 la 250.000 de euro pentru afaceri IT. Ce criterii trebuie sa indeplineasca startup-urile

De

Fribourg Capital, companie de investitii ce actioneaza in Europa de Est, lanseaza divizia Fribourg Digital cu un fond de investitii in valoare de 20 de milioane de euro, dedicat afacerilor IT aflate in stadiul de startup. Ce tehnologii trebuie sa dezvolte firmele pentru a obtine o finantare din partea fondului.

Jun

19

2017

0
Comentarii

VIDEO Abordarea unui caz complex in MedLife. Dr. Rely Manolescu: Pentru anestezisti este o provocare, poti sa ajuti si sa faci ceva pentru pacient

De

MedLife a organizat în perioada 3-4 iunie 2017 a treia ediţie a Conferinței Naționale MedLife. Dr. Rely Manolescu, medic primar ATI, prezintă un caz complex, un copil care a ajuns la MedLife într-o stare gravă, cu o tumoră foarte mare.

Jun

19

2017

0
Comentarii

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL vor fi prezenti in sala la motiunea de cenzura, dar nu vor vota

De

Parlamentarii liberali vor fi prezenti miercuri la dezbaterea motiunii de cenzura, dar nu vor vota, a anuntat luni presedintele PNL, Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Jun

19

2017

0
Comentarii

Champions League: Turul intai si doi al preliminariilor - Program complet

De

Luni a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a disputelor din tururile intai si doi din preliminariile Champions League la fotbal. Ludogoret Razgrad (formatie la care evolueaza Cosmin Moti si Claudiu Keseru) se va duela cu Zalgiris Vilnius. Intra in material pentru a vedea programul disputelor.

Jun

19

2017

0
Comentarii

Cum se comporta angajatii romani cand vor sa obtina salarii mai mari - studiu

De

Chiar daca 31% dintre romani considera ca luarea de mita se intampla frecvent in mediul de afaceri local - un procent mult mai mic decat media europeana, de 64% -, circa 15% dintre ei spun ca ar actiona imoral, non-etic ca sa avanseze in cariera sau ca sa obtina un salariu mai mare, arata un studiu EY.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 167 | aratând: 91 - 100

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers