Acasă | General

General

Feb

27

2018

0
Comentarii

USR, dupa avizul negativ al CSM in cazul cererii de revocare a sefei DNA: Consideram ca este cea mai buna decizie pentru a demonta circul la care am asistat in ultima saptamana

De

Uniunea Salvati Romania (USR) saluta decizia Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de a respinge solicitarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, privind revocarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, apreciind ca este cea mai buna decizie pentru a demonta "circul" din ultima saptamana, relateaza Agerpres. Partidul de centru a subliniat ca ministrul Justitiei nu a facut altceva decat sa reia, in sedinta CSM, raportul superficial si neargumentat prezentat in urma cu o saptamana si sa trateze procurorii cu aroganta.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Program de accelerare cu finantari de pana la 100.000 euro pentru proiecte IT: Cine se poate inscrie si ce greseli trebuie sa evite

De

Programul de accelerare pentru afaceri Techcelerator a fost lansat oficial la Bucuresti si Cluj si ofera finantari de pana la 100.000 euro pentru proiecte IT. Iata ce spun initiatorii acestui program despre asteptarile pe care le au de la cei care se inscriu la acest program si ce greseli ar trebui sa evite candidatii.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Ionel Danca, dupa avizul negativ al CSM de revocare a sefei DNA: Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare

De

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, crede ca "Tudorel Toader trebuie sa-si dea demisia daca mai are o urma de onoare", dupa avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului sef al DNA. Danca a argumentat, pe Facebook, ca Tudorel Toader nu a prezentat niciun motiv temeinic care sa impuna revocarea conducerii DNA.

Feb

27

2018

0
Comentarii

SONDAJ Credeti ca va fi sesizata CCR, daca presedintele Iohannis refuza revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi?

De

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat marti, la CSM, posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale, in cazul in care presedintele Iohannis va refuza sa o revoce pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul a adus astfel, la nivelul discursului guvernamental, optiunea sesizarii CCR. Pana acum, liderii PSD si ai guvernului au evitat sa discute clar sau au respins aceasta optiune, dar ideea a fost intens vehiculata de posturile Antena 3 si Romania TV in ultima vreme.
  • Participa la sondajul HotNews.ro: Va fi sesizata CCR, daca Iohannis refuza revocarea lui Kovesi?

Feb

27

2018

0
Comentarii

Proiect de lege initiat de USR, care vizeaza accesul asiguratilor la lista tuturor decontarilor efectuate de CNAS in numele lor, avizat favorabil in comisia de specialitate din Parlament

De

Un proiect de lege care vizeaza asigurarea accesului asiguratilor romani la lista tuturor decontarilor efectuate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate in numele lor, initiat in noiembrie anul trecut de deputatii USR Tudor Pop - membru al Comisei pentru Sanatate si familie din Camera Deputatilor, Dan Barna si Cristian Ghinea, a primit, marti, aviz favorabil, in unanimitate, in comisia de specialitate din Camera Deputatilor.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Curtea Constitutionala: Numirea magistratilor in functii de demnitate publica nu poate fi acceptata prin prisma exigentelor Constitutiei (motivare)

De

Numirea magistratilor in functii de demnitate publica nu poate fi acceptata prin prisma exigentelor Constitutiei, se arata in motivarea deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) cu privire la modificarile aduse Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit Agerpres.

Feb

27

2018

0
Comentarii

A fost desemnat constructorul pentru Centura de Sud a Timisoarei - un drum nou de 25 de km, dar care va avea doar o banda pe sens. Costul? 59 milioane de euro

De

Compania italiana TIRRENA SCAVI S.p.A a fost desemnata castigatoare in licitatia pentru proiectarea si executia Variantei de Ocolire Sud a Municipiului Timisoara. Viitoarea centura ar urma sa aiba o lungime de 25 de km, va face legatura intre DN59 si DN6, insa va fi construita doar cu O BANDA pe sens, dupa ce autoritatile de la drumuri au anulat anul trecut planurile pentru extinderea proiectului. Oferta constructorului italian este de 59 de milioane de euro, iar contractul, daca va fi semnat dupa perioada contestatiilor, are termen 6 luni pentru proiectare, 24 de luni pentru executie si 120 de luni garantie.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Google lanseaza doua instrumente noi pentru masurarea vitezei site-urilor pe mobile

De

In ultimii ani Google s-a concentrat pe imbunatatirea vitezei si accesarii site-urilor pe mobile venind in sprjinul marketerilor si proprietarilor de site-uri. Gigantul american a anuntat luni la Mobile World Congress din Barcelona lansarea a doua noi instrumente: Mobile Scorecard si Impact Calculator.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Programatorul care pretinde ca a creat bitcoin, dat in judecata pentru ca ar fi furat criptomonede in valoare de 10 miliarde dolari

De

Cel care a afirmat in 2015 ca ar fi creatorul bitcoin — Craig Wright, a fost dat in judecata, fiind acuzat ca a furat criptomonede care astazi valoreaza peste 10 miliarde dolari de la un fost partener de afaceri.

Feb

27

2018

0
Comentarii

ActiveWatch: In cazul termenului autist folosit de premierul Dancila, CNCD si-a abandonat misiunea

De

Decizia de luni a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, referitor la modul cum premierul Viorica Dancila a folosit peiorativ temenul "autist", dovedeste ca acest organism "si-a abandonat misiunea" de a proteja demnitatea grupurilor vulnerabile si a devenit "o simpla unealta in lupta politica", apreciaza organizatia ActiveWatch.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 459 | aratând: 11 - 20

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers