Acasă | General

General

Feb

27

2018

0
Comentarii

CSM a respins solicitarea ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA

De

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in sedinta de marti, sa dea aviz negativ propunerii formulate de ministrul Justitiei privind revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Anuntul a fost facut de vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, dupa sedinta sectiei pentru procurori, la care au participat atat Laura Codruta Kovesi, cat si Tudorel Toader. Avizul CSM este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de presedintele Klaus Iohannis.

Feb

27

2018

0
Comentarii

MAE: Atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda

De

Ministerul Afacerilor Externe transmis, marti, atentionari de calatorie pentru Ungaria, Ucraina, Polonia, Franta, Suedia, Irlanda, pe fondul vremii nefavorabile.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Ministrul Justitiei a enuntat posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale daca presedintele Iohannis va refuza revocarea Laurei Codruta Kovesi

De

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a enuntat marti posibilitatea unei sesizari a Curtii Constitutionale privind existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul in care presedintele Iohannis nu o va revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Marius Motofei-Radu va prelua functia de director al diviziei business a UPC Romania, incepand din 1 martie 2018

De

UPC Romania, al doilea mare operator local de comunicatii prin cablu, a anuntat marti ca, incepand cu data de 1 martie 2018, functia de director al diviziei business in cadrul companiei va fi preluata de Marius Motofei-Radu, in prezent Head of UPC CEE B2B Product & Marcom. Acesta il va inlocui pe Bogdan Nitu, care a plecat din cadrul companiei la inceputul lunii februarie. UPC Romania, parte a grupului american de comunicatii prin cablu Liberty Global, si-a majorat cu peste 6% baza totala de abonamente, depasind 2,41 milioane abonamente anul trecut.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Chestionar online: Firmele au lasat 1 din 5 angajati cu salariul net mai mic, din 2018. Tendinta prezenta si in IT

De

Un angajat din cinci a ramas cu salariul net mai mic din anul 2018, comparativ cu 2017, dupa ce firmele la care lucreaza au refuzat sa le majoreze salariile brute prin mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat, in urma ordonantei date de Guvern in acest sens, releva un chestionar online realizat de o platforma romaneasca de recrutare.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Remaniere ampla a ierarhiei militare in Arabia Saudita / Seful statului major a fost demis / Inca o femeie devine ministru adjunct

De

Regele Salman al Arabiei Saudite a efectuat o remaniere profunda a ierarhiei militare, printre demisi figurand inclusiv seful statului major, numind in schimb tineri, printre care si o femeie, in posturi de raspundere, scrie AFP.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Banca centrala americana va continua sa majoreze gradual dobanda de interventie (Powell)

De

Presedintele bancii centrale americane, Jerome Powell, a creionat un tablou optimist al economiei Statelor Unite si a confirmat marti ca Fed va continua majorarea graduala a dobanzilor de interventie, scrie AFP.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Discutii romano-sovietice pentru construirea unei centrale nuclearo-electrice in Romania

De

In ultimii ani s-a mentionat frecvent in mass-media din Romania faptul ca programul romanesc de dezvoltare a capacitatilor de producere a energiei electrice va fi sprijinit de cateva companii chinezesti, iar schema de finantare a construirii reactoarelor nucleare nr. 3 si 4 de la Cernavoda va include un credit financiar chinez. Cu toate acestea, situatia nu este clara si in prime-time-ul buletinelor de stiri ale posturilor de televiziune se vantura in continuare povesti "senzationaliste", tipice pentru scandalul din mahalaua romaneasca - livrat "live" intregului popor "la pachet" cu reclamele la bunurile de larg consum ale societatii post-comuniste.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Omul de afaceri Ioan Bene a fost gasit in Italia. El fusese condamnat la inchisoare pentru coruptie

De

Omul de afaceri Ioan Bene, cautat in toata Europa pentru ca nu s-a prezentat la Politie ca sa fie dus la inchisoare dupa ce a fost condamnat in urma cu o luna pentru fapte de coruptie, a fost gasit in Italia saptamana trecuta.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Timmermans pentru CaleaEuropeana.ro: Ma voi intalni cu procurorul sef Kovesi si cu ministrul Justitiei / Trebuie sa lasam independenta judiciara sa isi faca treaba

De

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat marti, pentru site-ul Calea Europeana, ca pozitia executivului european este "sa lasam independenta judiciara sa isi faca treaba" si a precizat ca, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in aceasta saptamana la Bucuresti, se va intalni cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru a le "asculta argumentele".
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 459 | aratând: 21 - 30

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers