Acasă | General

General

Jun

20

2018

0
Comentarii

Consilierul prezidențial Simina Tănăsescu a demisionat, n contextul scandalului legat de judecătorul CCR Petre Lăzăroiu

De

Consilierul prezidențial Simina Tănăsescu și-a dat demisia în contextul scandalului privindu-l pe judecătorul Petre Lăzăroiu de la Curtea Constituțională, informează Administrația Prezidențială. Președintele Iohannis declarase marți, referitor la întâlnirea dintre Simina Tănăsescu și Petre Lăzăroiu, că nu a existat nicio presiune asupra acestuia.

Jun

20

2018

0
Comentarii

Refuzarea unui loc de muncă va anula dreptul la ajutorul social

De

Deputaţii au adoptat miercuri un proiect de lege prin care dreptul la ajutor social încetează în cazul refuzului unui loc de muncă oferit. Decizia a fost luată cu 274 de voturi pentru, 4 împotrivă şi 2 abţineri, transmite Agerpres.

Jun

20

2018

0
Comentarii

Cine este femeia arestată n Rusia pentru spionaj n favoarea Romniei. Legătura Karinei Țurcan cu cercul lui Vladimir Putin

De

Karina Ţurcan, o femeie originară din Republica Moldova, a fost arestată în Rusia, fiind acuzată de spionaj în favoarea României, aceasta riscând până la 20 de ani în închisoare dacă va fi găsită vinovată.  român de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat miercuri că femeia are și cetățenia română, pe lângă cea moldovenească și rusă. ivit RBC, Karina Țurcan este membru în Consiliul de Administrație al Inter RAO, una dintre cele mai mari companii de stat în energie din Rusia. Aceasta este condusă de Boris Kovalciuk, fiul lui Iuri Kovalciuk, principalul acționar al Rossia Bank și un apropiat al lui Vladimir Putin.
<
li>UPDATE Karina Țurcan nu mai are cetățenia modovenească din 2016, potrivit unui decret semnat de președintele de atunci al Moldovei, Nicolae Timofti. Decretul poate fi consultat pe ul ambasadei Moldovei din Germania

Jun

20

2018

0
Comentarii

​​SONDAJ E Liviu Dragnea lider iliberal după tiparul polonezului Kaczynski?

De

​Politico.eu îl compară pe președintele PSD Liviu Dragnea cu Jaroslaw Kaczynski din Polonia, într-un articol în care prezintă România drept următoarea durere de cap "iliberală" a Bruxellesului. Drangea nu crede că ar fi vreo asemănare între el și liderul polonez.

>
  • Ce crezi? Participă la sondajul HotNews.ro<
  • /ul>

Jun

20

2018

0
Comentarii

Senatul a adoptat legea care permite aleșilor locali să-și mențină mandatele dacă partidul pentru care au candidat fuzionează. Traian Băsescu: Asta este lăcomie de tip PSD

De

Senatul a adoptat miercuri proiectul de lege care permite primarilor și consilierilor să-și păstreze mandatele chiar dacă partidele pe lista cărora au fost aleși fuzionează și să devină independenți. Proiectul a trecut cu 77 de voturi " pentru" şi 34 de voturi "împotrivă". Proiectul a fost inițiat de PSD și ALDE. La dezbaterile din Senat, Traian Băsescu i-a acuzat pe social-democrați că au făcut proiectul de lege pentru a recupera consilierii UNPR care au devenit independenţi după fuziunea PMP - UNPR.

Jun

20

2018

0
Comentarii

Editorial Charlie Hebdo:Romnia, care ne-a dat totuşi mari comici precum hazliul Mircea Eliade sau măscăriciul Cioran, s-a supărat pe Franţa din cauza unui desen cu jucătoarea care tocmai cştigase Roland-Garros

De

Laurent Sourisseau, supranumit Riss, directorul şi redactorul-şef al Charlie Hebdo, a scris în editorialul său din ultimul număr al revistei franceze, că românii, ca toţi europenii, nu au umor, după ce s-au supărat pe Franţa, în urma caricaturii ce o ironiza pe Simona Halep. Editorialul din ultimul număr al revistei a fost tradus şi postat pe blogul său de jurnalistul şi scriitorul Dan Alexe, cel care a prezentat pe reţelele de socializare și caricatura ce o ironiza pe Simona Halep publicată de Charlie Hebdo, săptămâna trecută, notează news.ro.

Jun

20

2018

0
Comentarii

DOCUMENT Opoziția a depus miercuri moțiunea de cenzură Demiterea guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgență națională!, cu o zi nainte de sentința lui Dragnea. Pe ce voturi mizează

De

Liderii parlamentarilor PNL, USR și PMP au depus miercuri, la Camera Deputaților, moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSD-ALDE condus de Viorica Dăncilă, cu titlul "Demiterea guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgență națională!" Depunerea are loc cu o zi înainte de ziua sentinței de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în prima instanță, în dosarul "angajărilor fictive" în care este inculpat Liviu Dragnea.

Jun

20

2018

0
Comentarii

Cine este judecătoarea care a anulat alegerile din Chișinău: Doi ani de experiență, dintre care unul n concediu de maternitate

De

Rodica Berdilo, magistrata Judecătoriei Centru care a declarat, marți noaptea, invalide alegerile locale din Chișinău, are o experiență de puțin peste 2 ani, o bună parte din acest timp fiind petrecut în concediul de maternitate, scrie ul.md.

Jun

20

2018

0
Comentarii

Oana Moraru, consultant educațional: Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? Iată ce l-ar putea așteapta.

De

​“Aveți un copil care tocmai a intrat la un liceu de elită? V-ați bucurat de media lui bună și ați spus-o cu mândrie tuturor? Iată ce îl așteaptă”, scrie Oana Moraru, pe pagina sa de Facebook. Consultant educațional și fondator al unei școli private, Moraru trage un semnal de alarmă referitor la calitatea pregătirii cadrelor didactice, indiferent dacă predau la școli particulare sau la școli de stat. “Mulți predau mult, ermetic, de regulă cu spatele la copii. Dau teste din ce nu au lucrat la clasă, ca să își câștige renumele de profesori exigenți și serioși”, scrie aceasta, cu referire la profesori din școli de renume. Inclusiv licee particulare. 

Jun

20

2018

0
Comentarii

RISE Project: Costa Rica - pachetul all-inclusive pentru fugari

De

Elena Udrea și prietena ei Alina Bica au fost însoțite peste mări de alți români certați cu legea și au fost întâmpinate la destinație de un compatriot confruntat și el, în trecut, cu numeroase probleme judiciare, scrie RISE Project.
back 1 2 3 4 5 6 7 next total: 69 | aratând: 41 - 50

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers