Acasă | General

General

Jun

19

2018

0
Comentarii

PSD și UDMR vor abrogarea Legii 78/2000 privind sancționarea faptelor de corupție. PNL: 40% din activitatea DNA este reglementată prin această lege

De

Legea 78/2000 privind pentru prevenirea, descoperirea și sanctionarea faptelor de corupție ar putea fi abrogată, dacă intenția exprimată marți de deputații Marton Arpad (UDMR) și Eugen Nicolicea (PSD) în cadrul comisiei juridice va fi pusă în aplicare. "Haideți să o abrogăm și am rezolvat problema", a spus în ședință Marton Arpad, iar președintele comisiei juridice i-a răspuns că este de acord cu acest lucru, urmând ca o parte dintre infracțiuni să fie preluate în Codul penal. Liderul deputaților PNL Raluca Turcan a semnalat faptul că "40% din activitatea DNA este reglementată prin această lege".

Jun

19

2018

0
Comentarii

​HARTĂ Rezultate Evaluarea Națională 2018 Au fost publicate online notele de la examenele de evaluare națională

De
Rezultatele de la Evaluarea Națională 2018 au fost publicate online. Este vroba despre rezultatele înainte de contestații. Notele absolvenților de clasa a VIII-a la examene au fost afișate pe evaluare.edu.ro. Vezi în articol listele cu notele de la examene, pe fiecare județ în parte. Listele cu rezultatele de la Evaluare pot să fie sortate după media elevilor sau în ordine alfabetică a numelor copiilor. Rezultatele sunt afișate și la avizierele școlilor. Elevii care sunt nemulțumiți de notele pe care le-au luat pot să depună contestații până la ora 19:00, iar rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 23 iunie.
  • în articol notele de la Evaluarea Națională 2018li>

Jun

18

2018

0
Comentarii

Cum se vede piața media, dacă excludem publicul fără acces la net: Reticență mare a consumatorilor de știri.

De

România TV și Antena 3 - pe ultimele locuri în clasamentul încrederii publicului, Digi 24 și TVR - în topul audiențelor, iar știrile false - subiecte populare de discuție pentru publicul larg. Așa ar arăta imaginea pieței media din România, dacă am reduce-o doar la publicul cu acces la Internet, după cum reiese din sondajul Digital News Report 2018, realizat de Reuters Institute.

Jun

12

2018

0
Comentarii

Cteodată, e de ajuns să te descalți ca să trăiești cea mai frumoasă zi din viață!

De

Și omori pe toată lumea! Glumesc. Nu chiar așa, adică nu îi omori, dar de leșinat tot rezolvi. Iarăși glumesc. Glumesc, glumesc, pentru că nu mă pot abține. Pentru că de ieri sunt așa… cu zâmbetul pe buze ca un copil prost care tocmai a primit cadou trei ciungi.

Jun

02

2018

0
Comentarii

Iubita mea Mercedes. O carte despre cum e sa fii strain in tara altora si cum devii strain de tara ta

De

Ideea cartii mi-a venit pe cand spalam masina la o benzinarie din Germania. Asteptand sa intru pe linia de spalare, mi-am amintit vorbele cuiva, care spunea, razand: „Multi barbati, in Germania, isi iubesc mai mult Mercedesul, sau BMW-ul, decat propria sotie". Din intamplarile mele si ale altor personaje, am incercat sa arat cum e sa fii strain in tara altora si cum devii, treptat, strain de tara ta. Iubita mea Mercedes este o carte-document a emigratiei romanesti dupa Revolutie si „o lectie despre libertate.

May

30

2018

0
Comentarii

Viata lui Arsenie Boca

De

Cine este acest om care da sens si speranta atator vieti deznadajduite? Este cultul lui o vasta operatiune de marketing religios, si-atat? Are viata lui datele recognoscibile ale vietilor de sfinti ai crestinatatii? Cum se face ca un om preocupat de profunde cautari intelectuale si care s-a declarat in repetate randuri impotriva «minunismului» a ajuns sa fie asociat atat de insistent cu miracolul?

May

24

2018

0
Comentarii

APLICAȚIE INTERACTIVĂ Peste 4.200 de probleme raportate n București de cititorii HotNews.ro ntr-o lună. Cum au răspuns Primăriile din Capitală la sesizări

De

În decurs de o lună cititorii au raportat peste 3.800 de probleme în Capitală și împrejurimi în aplicația interactivă lansată de HotNews.ro. Gropi, gunoaie, trotuare sparte, mașini parcate neregulamentar, lipsa benzilor și marcajelor, rable abandonate - toate și-au găsit loc pe harta Capitalei. HotNews.ro a oferit Primăriilor de Sector și Primăriei Generale acces la informațiile adunate și le-a pus la dispoziție o modalitate la fel de simplă de a „răspunde” pe hartă acolo unde au constatat și rezolvat problemele cetățenilor. Vezi în articol cum au răspuns administrațiile din București. PLUS: De tNews.ro a introdus în aplicația interactivă și posibilitatea ca cititorii să semnaleze pe hartă situațiile unde problemele au fost remediate între timp. / , 18.05.2018 - Peste 4.200 de probleme au fost raportate pe hartă.

May

22

2018

0
Comentarii

Darwin. Portretul unui geniu

De

Nici o alta figura din istoria stiintei nu a avut un asemenea impact cultural ca Darwin. In aceasta biografie, Paul Johnson ne arata cine a fost Charles Darwin, cum a trait si a gandit el si cum au schimbat ideile lui, care au reverberat in atatea domenii, fata lumii moderne.

May

22

2018

0
Comentarii

Cum am trecut prin comunism. Primul sfert de veac. Cu fotografii din arhiva autorului și autograful lui Lucian Boia

De

Voiam să am o carieră universitară, care depindea în bună măsură de atitudinea mea politică. In realitate, totul avea să fie infinit mai complicat. Ca să mă împlinesc, trebuia să cadă mai întâi comunismul, și asta nu ținea deloc de mine, ci de jocurile imprevizibile ale istoriei. (Lucian Boia)
/div>
back 1 2 3 4 5 6 7 total: 69 | aratând: 61 - 69

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers