General
Acasă | General

General

Jul

14

2018

0
Comentarii

Nancy Sinatra, prima soție a lui Frank Sinatra, a murit la 101 ani

De

Nancy Sinatra, prima soție a actorului și legendarului cântăreț Frank Sinatra, a murit vineri la vârsta de 101 ani, a anunțat fiica acesteia, cântăreața Nancy Sinatra, pe Twitter, relatează Reuters. ”Mama mea a murit în pace în noaptea asta la vârsta de 101 ani”, a scris cântăreața Nancy Sinatra, în vârstă de 78 de ani, pe pagina sa oficială de Twitter.

Jul

14

2018

0
Comentarii

Marea Britanie, discuții cu sud-coreenii pentru un deal comercial n urma Brexit

De

Marea Britanie și Coreea de Sud poartă discuții pentru un nou deal comercial pentru momentul când va ieși din Uniunea Europeană, informează agenția sud-coreeană de presă Yonhap.

Jul

14

2018

0
Comentarii

CM 2018: FIFA a cerut televiziunilor să evite prim-planurile exagerate și prelungite cu suporteri din tribune

De

FIFA a informat vineri că a cerut televiziunilor care transmit Cupa Mondială de fotbal să reducă prim-planurile "exagerate și prelungite" cu suporteri aflaţi în tribune la meciuri, pentru a evita ''conotaţii sexuale'', scrie AFP.

Jul

14

2018

0
Comentarii

O călugăriță romncă s-a remarcat n Coreea de Sud prin ajutorul pe care l acordă migranților

De

Sora Cristina, în vârstă de 41 de ani, a ajuns în Coreea de Sud ca misionar în 2007. Înainde de a ajunge pe insula Jeju, în decembrie, ea a ajutat migranții și expații care locuiau în Gury și Anyang din provincia Gyeonggi, informează rea Herald.

Jul

14

2018

0
Comentarii

​FOTOGALERIE Locomotive sofisticate și trenuri blindate - Cum arată unul dintre cele mai frumoase muzee feroviare din Europa Centrală

De

Locomotive cu design spectaculos, vagoane blindate, un uriaș plug de zăpadă și zeci de machete care acoperă peste 150 de ani istorie feroviară. Un muzeu din Varșovia care la prima vedere ar părea modest, dovedește că poate fi extrem de amuzant, iar în articol puteți vedea de ce merită notă mare un muzeu care nu mizează pe tehnologie, ci pe relaxare și libertatea de a explora.

Jul

14

2018

0
Comentarii

Statele Unite: Peste 450 de copii hondurieni au fost separați de părinții lor

De

Autoritățile din Honduras au identificat peste 450 de copii separați de părinții lor în numele politicii americane de ”toleranță zero” privind migrația ilegală și lucrează la reunirea lor, a informat vineri guvernul, relatează AFP.

Jul

14

2018

0
Comentarii

Thailanda: Băieții blocați timp de 17 zile n peștera inundată vor fi externați săptămna viitoare din spital

De

Cei 12 băieți salvați din peștera inundată din Thailanda vor fi externați săptămâna viitoare din spital, a anunțat ministrul thailandez al Sănătății, Piyasakol Sakolsatayadorn, scrie Reuters.

Jul

14

2018

0
Comentarii

Vremea va fi instabilă n acest sfrşit de săptămnă. Temperaturi maxime de 31 grade Celsius

De

Meteorologii anunță că, în acest sfârşit de săptămână, vremea se menţine instabilă în marea parte a ţării, fiind înregistrate descărcări electrice, iar în unele zone, grindină. În Capitală, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 31 de grade, iar seara se așteaptă ploi de scurtă durată, relatează Mediafax.

Jul

14

2018

0
Comentarii

Marea Britanie a anunțat că va trece la publicarea lunară a datelor privind PIB, fiind primul stat din lume care adoptă noua metodologie

De

Oficiul pentru Statistică Națională (ONS) din Marea Britanie va introduce din iulie un nou model de publicare a produsului intern brut (PIB), arată el="nofollow" href="https://www.ons.gov.uk/economy/grossdomesticproductgdp/articles/introducinganewpublicationmodelforgdp/2018-04-27#introduction" target="Alta pagina">un comunicat publicat pe site-ul instituției</strong>. Practic, Anglia va publica lunar datele privind evoluția economiei (PIB-ul), fiind prima națiune care trece la asemenea metodologie. Această mișcare a fost ca răspuns la recomandările recente ca ONS să depună eforturi pentru estimarea PIB-ului în timp util pentru a ajuta factorii de decizie politică. Datele lunare privind PIB se vor publica la 6 luni de la încheierea lunii.

Jul

14

2018

0
Comentarii

​Cafeaua de weekend. Subiectele săptămnii. Bonus: De ce avem tendința de a ne supra-interpreta visele? Ct valorează Cupa Mondială? De ce nu mai poartă bărbații tocuri? De unde vine numele jocului de poker?

De

Evenimentele vin, trec și apoi se uită, fiind înlocuite în memoria de scurtă durată cu alte evenimente. De aceea, vă propunem o sinteza săptămânală cu cele mai interesante evenimente de la noi și din lume, cel puțin cu cele care ne-au reținut nouă atenția. O colecție de texte pe care să le puteți savura în fiecare sămbătă la cafeaua de dimineață. Lectură plăcută!
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 175 | aratând: 61 - 70

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers