Acasă | General

General

Dec

01

2017

0
Comentarii

Ducu Bertzi, despre prezenta sa la targul organizat de Firea in Piata Victoriei: Respect manifestantii, dar este o piata

De

Ducu Bertzi respecta persoanele care participa la protestele din Piata Victoriei, dar considera ca nu este gresit sa cante la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei acolo, pentru ca, pana la urma, este vorba despre o piata in care se vor canta colinde, a declarat artistul, vineri, pentru News.ro. El a precizat ca nu poate refuza sa sustina un spectacol dupa ce le-a spus impresarilor sai ca accepta sa se prezinta pe scena. Maria Dragomiroiu va canta, de asemenea, la acest eveniment, cerandu-le fanilor sai sa nu "improaste cu noroi" artistii, care au contracte pe care trebuie sa le onoreze.

Dec

01

2017

0
Comentarii

Darren Cahill, mesaj in romana de Ziua Nationala a Romaniei: Tara minunata. Oameni buni

De

Australianul Darren Cahill, antrenorul liderului WTA, Simona Halep, a transmis pe retelele de socializare un mesaj in limbile engleza si romana de Ziua Nationala a Romaniei.

Dec

01

2017

0
Comentarii

ALDE le-a dat mancare si bautura simpatizantilor care au venit la sediul partidului de Ziua Nationala

De

 O masa cu mancaruri traditionale si vin si tuica fiarta a fost intinsa in curtea sediului ALDE de langa Arcul de Triumf, dupa incheierea paradei, relateaza News.ro.

Dec

01

2017

0
Comentarii

WTA: Roberta Vinci si-a anuntat retragerea dupa turneul de la Roma, de anul viitor

De

Italianca Roberta Vinci, finalista US Open din 2015 la simplu si fost lider la dublu feminin, se va retrage din activitate dupa turneul de la Roma de anul viitor, in luna mai, a anuntat joi jucatoarea de tenis.

Dec

01

2017

0
Comentarii

Lipan Tandarica refuza sa cante la Targul din Piata Victoriei: Este piata celor care doresc sa se manifeste

De

Ovidiu Lipan Tandarica a anuntat, vineri, pe Facebook, ca refuza sa cante in Piata Victoriei, la Targul de sarbatori organizat de Primaria Capitalei. Artistul a spus ca acest loc apartine "celor care doresc sa se manifeste", relateaza News.ro.

Dec

01

2017

0
Comentarii

Bitdefender, evaluata la peste 600 de milioane de dolari, dupa ce fondul de investitii Vitruvian Partners a cumparat 30% din companie

De

Bitdefender a anuntat vineri ca fondul de investitii Vitruvian Partners a devenit al doilea cel mai mare actionar al companiei, odata cu achizitia pachetului minoritar de aproximativ 30%, detinut de fondul de investitii Axxess Capital. Ca urmare a acestei tranzactii, valoarea companiei Bitdefender este stabilita la peste 600 de milioane de dolari.

Dec

01

2017

0
Comentarii

Cum a ajuns 1 decembrie 1918 sa fie Zi Nationala? - Pentru Haute Culture raspunde istoricul Serban Pavelescu

De

De ce 1 decembrie 1918 semnifică unirea, crearea României Mari, a statului național unitar român? Raspunsul la aceasta intrebare vine de la Serban Pavelescu, istoric. 1 decembrie 1918 - cunoaștem prea bine faptele și implicațiile acestui moment istoric. Cunoaștem și desfășurarea evenimentelor de acum aproape 100 de ani. Ne propunem, de aceea, în cele ce urmează să încercăm să înțelegem altfel această dată istorică. Deci, de ce 1 decembrie 1918 semnifică unirea, crearea României Mari, a statului național unitar român? 

Dec

01

2017

0
Comentarii

Ambasadorul Hans Klemm: Trebuie sa ne amintim sacrificiul pe care l-au facut romanii pentru a obtine tot ceea ce au astazi. Toate felicitarile noastre Romaniei

De

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis Romaniei toate urarile de bine cu ocazia Zilei Nationale, evocand totodata sacrificiul eroilor care au murit pentru tara lor, relateaza Agerpres.

Dec

01

2017

0
Comentarii

Dezamagirea democratica

De

Ceea ce nu am fost in stare sa intelegem, nici in 1918, nici in 1989, este faptul - simplu si banal - ca democratia fara prosperitate nu inseamna nimic. Democratia este cadrul in care omul are libertatea de a decide asupra rosturilor vietii lui si ale comunitatii in care traieste. Dar conditia exercitiului libertatii o reprezinta disponibilitatea de gandi rosturile comunitatii si ale propriei vieti in cadrul acesteia. Un om a carui singura preocupare e aceea de-a supravietui de azi pe maine - exact ca un bolnav in faza terminala - nu are posibilitatea de-a cugeta la sensul vietii comune si la exigentele pe care aceasta le are fata de el.

Dec

01

2017

0
Comentarii

Agentia Mondiala Antidoping (WADA) a suspendat acreditarea Laboratorului antidoping de la Bucuresti

De

Agentia Mondiala Andidoping (WADA) a anuntat suspendarea provizorie a acreditarii Laboratorului antidoping de la Bucuresti din cauza nerespectarii Standardelor Internationale pentru Laboratoare (ISL).
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 692 | aratând: 71 - 80

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers