General
Acasă | General

General

Jul

13

2018

0
Comentarii

Wimbledon: Kevin Anderson, primul finalist pe iarba londoneză - Meci epic de șase ore și 35 de minute cu John Isner (26-24 n decisiv)

De

Tabela centralului a încremenit la șase ore și 35 de minute. În acest interval, Kevin Anderson și John Isner au "livrat" împreună următoarele: 102 ași, 10 duble greșeli, 247 de lovituri câștigătoare, 82 de erori neforțate, 568 de puncte disputate. După 26-24 în decisiv, Anderson ajunge în prima finală din carieră la Wimbledon. Cea mai lungă semifinală din istoria competiției, al doilea în clasamentul all-time ca durată la All England Club, după Isner vs Mahut din 2010 (70-68 în decisiv pentru american - 11 ore și 5 minute).

Jul

13

2018

0
Comentarii

Apelul lui Iohannis către Parlament, după raportul preliminar al Comisiei de la Veneția pe legile Justiției. Esteun semnal extrem de ngrijorător cu privire la independența justiției

De

Președintele Klaus Iohannis cere Parlamentului să nu ignore recomandările făcute de Comisia de la Veneția, incluse în raportul preliminar privind legile Justiției. „Opinia preliminară a Comisiei de la Veneția referitoare la modificările aduse Legilor justiției constituie un semnal extrem de îngrijorător cu privire la independența justiției”, susține șeful statului.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Noi fonduri europene de 24 de milioane Euro pentru proiecte IT de Big Data și Open Data. Descarcă ghidul propus

De

Statul pregătește o nouă linie de finanțare de aproape 24 de milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructurile de Big Data și Open Data publice privind diversele evidențe cu cetățenii sau firmele din România. Banii sunt asigurați din Fondul European de Dezvoltare Regională, parte a Politicii de coeziune a Uniunii Europene, și reprezintă o oportunitate pentru firme IT care pot fi contractate pentru diferite servicii, în urma unor proceduri de achiziții publice în proiecte.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Poliţia britanică anunță că a găsit o sticluță cu Noviciok n locuința uneia dintre victimele de la Amesbury

De

Poliţia antiteroristă britanică a anunțat vineri că a găsit o „sticluță” conținând agentul neurotoxic Noviciok, despre care crede că este sursa otrăvirii unui cuplu de britanici la Amesbury, în sud-estul Angliei, la începutul acestei luni, informează AFP și Reuters.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Republica. De la Ploiești (1870) pnă-n ziua de azi (2018) - eveniment Cabinetul de Perspektive cu Silvia Marton. 18 iulie 2018, ora 19,30 la Fotocabinet - București

De

Probleme în Republica lui Iohannis-Dragnea? Dar cum a fost în democrația lui Iliescu, Constantinescu sau Băsescu? Dar pe vremea lui Dej și Ceaușescu? Haideți să dăm pe față mecanismul democratic românesc cu lector universitar Silvia Marton. Și să pornim de la începuturi, cu Republica de la Ploiești din 1870. Bucurați-vă de democrația dezbaterii în binetului. Strada Lipscani 41. Pe 18 iulie 2018, ora 19,30. Rezervări pentru această dezbatere a Cabinetului de Perspektive la eugen.istodor@hotnews.ro.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Danileț: CCR și Parlamentul sunt obligate să refacă legile Justiției conform celor statuate de Comisia de la Veneția

De

Judecătorul Cristi Danileț consideră că Parlametul și Curtea Constituțională „sunt obligate să refacă legile Justiției” în sensul recomandărilor Comisiei de la Veneția.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Augustin Zegrean, fost șef al Curții Constituționale: Dacă nu ținem cont de recomandările Comisiei de la Veneția, atunci plecăm din Europa

De

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, susține că România trebuie „obligatoriu” să țină seama de recomandările Comisiei de la Veneția în cazul legilor Justiției. „Dacă vrem să fim în clubul țărilor democratice, obligatoriu trebuie să ținem cont de aceste recomandări”, a declarat Zegrean la Digi24.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Comisia de la Veneția: Romnia să păstreze rolul președintelui n procedura de numire și revocare a procurorilor șefi și să renunțe la secția specială pentru anchetarea magistraților - raport preliminar pe legile justiției

De

Comisia de la Veneția a publicat vineri raportul preliminar privind legile justiției din România, cu o serie de recomandări pentru autorități, principala fiind aceea de a menține rolul președintelui și al CSM în procedura de numire și revocare a procurorilor șefi DNA și DIICOT și a Procurorului General.

 • Vezi în articol cele 9 recomandări ale Comisiei de la Venețiali>

Jul

13

2018

0
Comentarii

Inundațiile recente, culturile de gru și ngrijorarile lui Isărescu. Ct de complicată poate fi ploaia romnească

De

”Suprafețele estimate afectate de inundațiile recente nu sunt definitive, deoarece nu sunt încheiate procesele verbale de constatare a pagubelor la nivel național. Principalele zone afectate de inundații au fost în judetele Covasna, Teleorman, Bacău, Brașov, Mehedinti, Olt, Dolj, Prahova, Botoșani, Arad. Principalele culturi agricole afectate sunt culturile , rapiță, floarea soarelui, soia, mazăre, legume în câmpublinierile ne aparțin - n.r.)”, arată reprezentanții Ministerului Agriculturii într-un răspuns la solicitarea HotNews.ro. Acestea ar putea fi și primele la care vom vedea creșteri de prețuri în toamnă, ceea ce ar putea să-i încurce calculele Guvernatorului Isărescu în lupta cu inflația.

Jul

13

2018

0
Comentarii

Blestemul Svetlanei. Povestea fiicei lui Stalin

De

Personalitate plină de contraste, de lumini și umbre, fiica lui Stalin este, pe rând, fetița care-și admiră tatăl, ferită de lumea reală între zidurile Kremlinului, tânăra răzvrătită, trăind iubiri complicate și încercând să scape de stigmatul familiei sale, femeia matură care-și asumă schimbarea numelui, fuga din URSS și abandonarea propriilor copii, denunțarea ororilor comunismului și supraviețuirea în occident.
<>
 • Comandă cartea la GiftBooks.ro! Poți obține transport GRATUIT!trong>
 • Nu ratați alte carți interesante pentru toate vârstele!strong>
 • back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 175 | aratând: 81 - 90

  Conectare

  Or you can

  Connect with facebook

  Bloggers