Stiri
Acasă | Stiri

Stiri

Jul

15

2018

0
Comentarii

Cadavru tăiat în bucăţi, găsit într-o fântână din Moldova

De

Caz cu multe semne de întrebare localitatea Dezghingea, raionul Comrat, din Republica Moldova.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Soarta celor trei eleve minore care au părăsit Anglia pentru a se alătura ISIS

De

O a doua adolescentă britanică care a zburat în Siria pentru a se alătura grupării teroriste ISIS a fost ucisă în urmă cu un an, într-un atac aerian, conform informaţiilor.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Vasluianul care a obţinut în instanţă ordin de protecţie împotriva concubinei. Bărbatul s-a plâns că nu mai suportă bătăile încasate de la femeie

De

Un bărbat din judeţul Vaslui a solicitat judecătorilor să emită ordin de protecţie împotriva concubinei alături de care trăieşte de 22 de ani invocând că nu mai suportă bătăile şi scandalurile produse de aceasta.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Cetatea Devei, într-o situaţie ruşinoasă: „Este murdar, o pată pe obrazul Devei”. Toţi muncitorii au fost concediaţi şi nu mai are cine să cureţe toaletele

De

Oamenii care se ocupau de întreţinerea Cetăţii Devei au fost daţi afară, în schimb angajaţii de la birouri şi-au păstrat funcţiile în ciuda controverselor cu privire la activitatea lor. Acum nu mai are cine să facă curăţenie şi să întreţină grupurile sanitare, iar turiştii sunt din ce în ce mai dezamăgiţi.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Borza: Legea offshore – cine câştigă şi cine pierde

De

Deputatul neafiliat Remus Borza susţine modificările aduse de Camera Deputaţilor la legea offshore şi îi îndeamnă pe capitalişti „la muncă, nu la întins mâna”, precizând că ei „au de unde să plătească impozit statului român pe o resursă proprietate a statului român”.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Tragedia de la Colectiv, uitată de Parlamentul României

De

Parlamentarii au dat uitării tragedia din Colectiv şi au decis să relaxeze măsurile de siguranţă pentru cluburi și restaurante, informează Realitatea TV.
"https://www.realitatea.net/tragedia-de-la-colectiv-uitata-de-parlamentul-romaniei_2155583.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Jul

15

2018

0
Comentarii

National Geographic, reportaj amplu despre Roşia Montană: „O luptă feroce pentru aur şi istorie“

De

Situaţia inedită în care se află situl istoric de la Roşia Montană, pentru care Guvernul Dăncilă a solicitat amânarea includerii pe lista UNESCO, este analizată într-un articol publicat în limba engleză de jurnaliştii de la revista National Geographic.

Jul

15

2018

0
Comentarii

A luat BAC-ul cu notă mare, s-a înscris la facultate, iar apoi s-a spânzurat

De

Un tânăr de 17 ani din localitatea clujeană Vișagu, comuna Săcuieu, și-a luat viața, la doar două zile după ce a reușit să se înscrie la facultatea dorită.
tps://www.realitatea.net/a-luat-bac-ul-cu-nota-mare-s-a-inscris-la-facultate-iar-apoi-s-a-sinucis_2155582.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Jul

15

2018

0
Comentarii

LOTO 6/49. Report record la Joker la tragerea de duminică, 15 iulie 2018

De

LOTO 6/49. Peste 4,37 milioane euro sunt în joc la extragerea loto din această seară. 

Jul

15

2018

0
Comentarii

Urmărire ca în filme în Italia. Români, opriți cu focuri de armă de carabinieri. VIDEO

De

Mai mulți români, specializați în spargeri de locuințe și centre comerciale, au fost arestați, în Italia, după o urmărire ca în filme. Bărbații opera în orașul italian Torre di Mosto.

Jul

15

2018

0
Comentarii

FOTO Cum ar trebui să arate cel mai scump spital proiectat vreodată în România. Cheltuieli estimate la 288 de milioane de euro

De

Schiţa studiului de fezabilitate pentru primul Spital Regional de Urgenţă din ţară oferă informaţii despre sumele necesare construcţiei şi dotării unităţii medicale proiectate să fie construită la Iaşi.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Măicuţele care au blocat accesul spre o zonă de agrement: „Stau şi păzesc zi şi noapte gardul pe care l-au montat“

De

Mai multe persoane s-au arătat nemulţumite de faptul că măicuţele de la Mănăstirea Dragomirna, judeţul Suceava, au ridicat un gard ce blochează accesul spre o zonă de agrement din apropiere.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Mumie veche de 2500 de ani, descoperită într-o necropolă. Cum i-a fost creată masca mortuară

De

O mască mortuară din argint aurit, un atelier în care se practicau mumificări şi mai multe sarcofage şi mumii au fost descoperite într-o necropolă din Saqqara, Egipt, de o echipă de arheologi egipteni şi germani, informează sâmbătă Live Science.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Muzicienii fabuloşi din satele de şvabi. „Dacă nu descoperea fanfara, probabil şi acum culegea lebeniţă pe câmp“

De

Festivalul Internaţional de Fanfare, care se desfăşoară în oraşul Satu Mare, reuneşte şase fanfare şi zeci de fanfarişti, publicul fiind unul care a încântat organizatorii, atât prin număr cât şi prin calitate.

Jul

15

2018

0
Comentarii

"Minică Cocalaru", autorul accidentului din Aviaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile

De

După aproape 30 de ore de căutări, şoferul care a rănit 2 persoane şi a lovit 5 maşini, în Bucureşti, în timp ce fugea de poliţie, a fost prins aseară. Individul a fost ridicat de pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei şi dus direct la audieri.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Cum a fost umilit la Poliţie un bărbat care a mers să reclame că e ameninţat cu moartea de braconieri. „Mi-au spus să nu vin fără datele personale ale făptaşilor“

De

Un bărbat de 66 de ani din comuna argeşeană Cocu a fost ameninţat cu moartea de mai mulţi braconieri care vânează constant căprioare şi mistreţi aproape de proprietatea sa.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Sfânta Liturghie pentru credincioşii cu deficienţe de auz. Istoria bisericii din Sibiu resfinţită după 11 ani de restaurări

De

După aproximativ 11 ani de restaurări, lucrări de interior şi refaceri de picturi, la Sibiu a fost sfinţită biserica destinată persoanelor cu deficienţe de auz.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Chelneriţele nord-coreene, „ispitite” de spioni. Ce le-au promis dacă dezertează

De

Acuzaţii grave la adresa Serviciului naţional de informaţii sud-coreean (NIS) în 2014, în scandalul celor 12 chelneriţe din Coreea de Nord.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Doi libanezi, prinși intrând ilegal în România. Voiau să-și petreacă aici luna de miere

De

Doi cetățeni libanezi au fost depistați la frontiera cu Bulgaria, încercând să intre ilegal în România. Cuplul a declarat că intenționa să ajungă la Constanța, în luna de miere.

Jul

15

2018

0
Comentarii

Şase răniţi şi un cal mort după ce şoferul unui VW Golf a depăşit pe dreapta şi a intrat într-o căruţă nesemnalizată

De

Un grav accident s-a produs în noaptea de sâmbără spre duminică, 15 iulie, în comuna argeşeană Mărăcineni, la câţiva kilometri de intrarea în Piteşti.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 434 | aratând: 21 - 40

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers