Acasă | Stiri

Stiri

Oct

16

2017

0
Comentarii

Localitatea din România înclusă in top 10 cele mai colorate destinații europene

De

case ciocanesti

Avem şi motive de mândrie. O localitate din Bucovina, vestită pentru casele sale pictate în stil tradiţional şi pentru ouăle încondeiate, a fost inclusă în top 10 cele mai colorate destinaţii turistice ale Europei.

Oct

16

2017

0
Comentarii

I-a cumpărat fiului un câine.I-a trimis soţului o poză.Bărbatul, SPERIAT: "Fugiţi, acela nu e câine"

De

O femeie din Statele Unite a băgat spaima în soţul ei, după ce l-a anunţat că a cumpărat un animal de companie pentru fiul lor de 3 ani. Galeria Foto.

f="http://www.realitatea.net/i-a-cumparat-fiului-un-caine-i-a-trimis-sotului-o-poza-barbatul-speriat-fugiti-acela-nu-e-caine_2113635.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Oct

16

2017

0
Comentarii

Una dintre cele mai profitabile companii româneşti, pe cale de a fi înghiţită de ALDE

De

ALDE este pe punctul de a obţine majoritate în consiliul de administraţie al Electrica, unul dintre cei mai mari furnizori de electricitate din România, astfel că această companie va fi politizată complet, acuză Gabriel Dumitraşcu, fost şef al privatizării din Ministerul Economiei şi unul din cei care a ajutat la listarea companiei, dar şi specialişti din domeniu.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Fostul şef al serviciului vamal transnistrean, condamnat la zece ani de închisoare

De

Fostul şef al serviciului vamal transnistrean, Iuri Ghervaziuk, a fost condamnat de către autoproclamatele autorităţi din regiune la zece ani de închisoare pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu, cu aplicarea unei amenzi de 3,5 milioane de ruble transnistrene, transmite IPN.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Cea mai celebră jurnalistă din Malta, ucisă de o bombă pusă sub maşina ei

De

asasinat malta

Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscută jurnalistă de investigații din Malta, a fost ucisă luni în explozia unei bombe plasată sub mașina ei

Oct

16

2017

0
Comentarii

PSRM a lansat campania de pregătire pentru referendum

De

Partidul Socialiştilor a dat startul unei campanii de informare a locuitorilor municipiului Chişinău privind referendumul din 19 noiembrie, pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă din funcţia de primar general. Campania a fost lansată după ce Comisia Electorală Centrală a înregistrat documentele partidului privind participarea la referendum, transmite IPN.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Un jaf ca în filme: cum au dispărut 90% din cinematografele din România după 1989

De

Cinematografie

Vorbim despre România Film: o regie care înainte de '89 avea 600 de cinematografe.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Uniunea Europeană anunţă noi sancţiuni împotriva Coreei de Nord

De

Uniunea Europeană (UE) a adoptat luni interdicția totală a investițiilor europene în Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC), în încercarea de a intensifica prin aceste noi sancțiuni presiunea economică asupra Phenianului în
http://www.realitatea.net/uniunea-europeana-anunta-noi-masuri-impotriva-coreei-de-nord_2113633.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Oct

16

2017

0
Comentarii

O delegaţie a Băncii Mondiale se află la Chişinău în perioada 16 - 24 octombrie

De

O delegaţie a Băncii Mondiale se află în Republica Moldova în perioada 16 - 24 octombrie pentru a se informa despre domeniile prioritare pentru finanţarea adiţională în cadrul Proiectului Reforma Învăţământului în Moldova (PRIM). Ministrul Educaţiei, culturii şi cercetării, Monica Babuc, a avut luni, 16 octombrie, o întrevedere cu reprezentanţii delegaţiei, transmite IPN.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Insectele, o obişnuinţă în meniurile restaurantelor din România. Resursele planetei, pe cale de dispariţie

De

insecte

Greieri, lăcuste, viermi, şi molii, oricât ne-ar fi de greu, nu ar strica să ne învăţăm cu ideea că vom ajunge să mâncăm şi aşa ceva.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Celebră jurnalistă de investigaţie, UCISĂ de explozia unei bombe plasate sub maşina sa

De

Daphne Caruana Galizia, cea mai cunoscută jurnalistă de investigații din Malta, aflată la originea unor acuzații de corupție care au provocat alegeri anticipate în țara sa în luna iunie, a fost ucisă luni în explozia unei bombe care fusese
"http://www.realitatea.net/celebra-jurnalista-de-investigatie-ucisa-de-explozia-unei-bombe-plasate-sub-masina-sa_2113632.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Oct

16

2017

0
Comentarii

Consiliul electoral de circumscripţie amână decizia privind demersul lui Dorin Chirtoacă

De

Comisia Electorală Centrală va trebui să precizeze procedura de înscriere a persoanelor fizice la referendum. Cu un demers în acest sens vine Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău, care a lăsat deocamdată fără răspuns solicitarea lui Dorin Chirtoacă de înregistrare în calitate de participant la referendumul din 19 noiembrie, la care alegătorii vor fi întrebaţi dacă susţin revocarea primarului general.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Gușă: PSD are adversar jocul de putere unipersonală al lui Dragnea. O vom duce dintr-o criză în alta

De

Paul Stănescu n-a fost atacat de Opoziție, ci declarația sa de ”independență informală” l-a supărat chiar pe Liviu Dragnea, este de părere Cozmin Gușă.
ttp://www.realitatea.net/gu-a_2113627.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Oct

16

2017

0
Comentarii

O cunoscută jurnalistă de investigaţii din Malta a fost ucisă în urma exploziei unei bombe, la câteva luni după ce a provocat alegeri anticipate

De

O cunoscută jurnalistă de investigaţii din Malta fost ucisă astăzi în urma exploziei unei bombe plasate sub maşina ei, relatează presa internaţională.

Oct

16

2017

0
Comentarii

București: 2 milioane de mașini și 300.000 de parcări. Unde ajung autoturismele care n-au loc

De

Animatie parcare

Bucureştiul se transformă într-o uriaşă parcare ilegală. O recunosc până şi primarii de sector, care se declară depăşiţi de creşterea explozivă a numărului de maşini.

Oct

16

2017

0
Comentarii

DOLIU! Mare păcat... A murit un actor imens! Filmul lui e la modă chiar acum

De

Actorul britanic Roy Dotrice, cunoscut de lumea întreagă pentru apariţia în serialul Game of Thrones, a murit la vârsta de 94 de ani, din cauze naturale. href="http://www.realitatea.net/doliu-mare-pacat-a-murit-un-actor-imens-filmul-lui-e-la-moda-chiar-acum_2113628.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Oct

16

2017

0
Comentarii

Testare gratuită și rapidă, în Capitală, pentru a afla dacă sunteți infectat cu hepatita C

De

hepatita C testare

Până marți seară, cine ajunge în Piaţă Unirii sau la Obor, în Capitală, poate afla pe loc dacă sunt infectaţi cu virusul care provoacă hepatită C.

Oct

16

2017

0
Comentarii

Statuia lui Mihai Viteazul care aducea cu Moş Crăciun, demolată după 3 ani

De

statuia lui Mihai Viteazul de la Slobozia

Controversata statuie de la Slobozia a fost dată jos, la aproape trei ani de la inaugurare. <

Oct

16

2017

0
Comentarii

Contre între Kovesi si inspectorii care au verificat DNA. "Rolul nostru nu e să aducem laude"

De

sediu DNA

''Rolul unui control la DNA nu este de a vâna greşeli, dar nici de a-i aduce laude neasemuite Codruţei Kovesi''. Este doar una dintre replicile dure pe care şefii Inspecţiei Judiciare i le-au dat i la CSM şefei DNA.

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 438 | aratând: 21 - 40

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers