Acasă | Stiri

Stiri

Dec

02

2017

0
Comentarii

A murit regizorul Alecu Croitoru

De

Sâmbătă dimineaţă, regizorul şi scenaristul, Alecu Croitoru s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani. Cei care vor dori să îi aducă un ultim omagiu regizorului, vor putea veni luni, la Capela Cimitirului Bellu unde trupul acestuia va fi depus. Înmormântarea va avea loc marţi, de la ora 13.00.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Noul bilanț al victimelor somaleze ale atacului din 14 octombrie: 512 morți

De

Atac Somalia, 14 octombrie

Atentatul din 14 octombrie din Somalia s-a soldat cu 512 morţi, conform unui nou bilanţ anunţat de comitetul care lucrează cu victimele acestui atac, informează AFP

Dec

02

2017

0
Comentarii

INHGA: Cod galben de inundaţii în opt bazine hidrografice, până duminică dimineaţă, printre care şi Ialomiţa

De

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenţionare cod galben de inundaţii, valabilă în opt bazine hidrografice până duminică dimineaţă.

Dec

02

2017

0
Comentarii

În sfârșit, s-a aflat! Cât câștigă Andreea Esca. Cifre oficiale

De

<div class="corp-articol">Andreea Esca, despre care s-a tot vehiculat că primește un salariu generos de la postul de televiziune unde prezintă jurnalul de știri, a obținut venituri substanțiale cu firma de programe de televiziune pe care o deține.
<
="http://www.realitatea.net/in-sfar-it-s-a-aflat-cat-ca-tiga-andreea-esca-cifre-oficiale_2125928.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Dec

02

2017

0
Comentarii

Ultimul sezon din 'Game of Thrones' va fi unul "incredibil"

De

Fosta vedetă a serialului "Game of Thrones" Jason Momoa a declarat că fanii au toate motivele să aștepte un sezon final "incredibil", relatează agenția de știri UPI.
<
="http://www.realitatea.net/ultimul-sezon-din-game-of-thrones-va-fi-unul-incredibil_2125927.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Dec

02

2017

0
Comentarii

O căprioară a intrat într-o școală din Mississippi. Ce a urmat. VIDEO

De

Caprioara

O întâmplare mai puțin obișnuită s-a petrecut într-o școală din Mississippi. Elevii au putut observa pe holurile școlii o căprioară care aluneca pe podeaua lustruită.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Ninsori în Vest, Nord și Centru, începând de sâmbătă. Ploi însemnate cantitativ în restul țării

De

iarna, ninsoare

ANM anunţă ploi însemnate cantitativ în sud-estul ţării, predominant ninsori şi strat de zăpadă în vest, nord, centru şi la munte şi intensificări ale vântului de sâmbătă, de la ora 18:00 până duminică, la ora 23.00.

Dec

02

2017

0
Comentarii

TRAVEL FOTO Ierusalim. Acolo unde pietrele vorbesc despre război şi credinţă

De

O călătorie la Ierusalim îmbină plăcerea cu un soi de apăsare interioară. Sunt toate secolele în care oamenii s-au luptat pentru credinţă, sunt toate rugăciunile înălţate din „oraşul sfânt“, sunt suferinţele purtate de cei care au murit pentru a-şi apăra pământul. Aceste poveşti au rămas înscrise în piatră, iar Ierusalimul e încă în şantier.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Marş dedicat împlinirii a 100 de ani de la crearea Republicii Democratice Moldoveneşti

De

Cea de-a 100-a aniversare de la crearea Republicii Democratice Moldoveneşti a fost marcată printr-un marş de către tinerii Mişcării de Tineret „Urmaşii lui Ştefan” şi ai Mişcării Naţionale „Voievod”. Manifestanţii au mers de la Arcul de Triumf până la Monumentul lui Ştefan cel Mare, unde au depus flori, transmite IPN.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Igor Dodon vrea ca 2 decembrie să devină sărbătoare oficială

De

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va cere Parlamentului şi Guvernului să introducă 2 decembrie (dată la care, acum 100 de ani, a fost creată Republica Democratică Moldovenească, care îşi proclamă autonomia faţă de Imperiul Rus) pe lista sărbătorilor oficiale ale Republici Moldova. Declaraţia a fost făcută la adunarea festivă dedicată împlinirii a 100 de ani de la proclamarea Republicii Democratice Moldoveneşti, transmite IPN.

Dec

02

2017

0
Comentarii

BREAKING NEWS: Gabriela Firea dă înapoi. Renunță la târgul din Piața Victoriei. "Este începutul anarhiei"

De

Primăria Capitalei renunță la organizarea t&acirc;rgului de Crăciun, transmite Gabriela Firea &icirc;ntr-un comunicat oficial care confirmă știrea prezentată anterior de Realitatea TV.
<
="http://www.realitatea.net/surse-gabriela-firea-face-un-pas-inapoi-ar-putea-renun-a-la-targul-din-pia-a-victoriei_2125926.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Dec

02

2017

0
Comentarii

Copaci. Amintiri (III)

De

Sîmbătă, nu e clar dacă dimineaţă sau crepuscul, decembrie, natură moartă, gri, resemnare, renunţare, lehamite. Şi copaci.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Trei persoane, amendate cu 7.000 de lei, după ciocnirile violente din Piața Victoriei

De

conflict protestari jandarmi in piata victoriei

Trei persoane au fost amendate cu 7.000 de lei, după ce au protestat în Piața Victoriei. În urma ciocnirilor, un bărbat de 71 de ani a fost rănit.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Alimente interzise în Biblie. Ce mâncăruri sunt considerate "necurate"

De

Alimentaţia creştinilor trebuie să fie una simplă, chibzuită şi sănătoasă, susţin Părinţii Bisericii din primele secole. Multe dintre m&acirc;ncărurile pe care le consumăm zilnic sunt considerate &ldquo;necurate&rdquo;.
//www.realitatea.net/alimente-interzise-in-biblie-ce-mancaruri-sunt-considerate-necurate_2125925.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Dec

02

2017

0
Comentarii

Nord-coreenii au sărbătorit, în piață, cel mai recent test cu rachetă al Phenianului

De

Coreea de Nord

Soldații nord-coreeni au participat, vineri, la o manifestație publică de celebrare a celui mai recent test cu rachetă efectuat, în 29 noiembrie, de Phenian.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Cel mai mare păcat pe care femeile îl fac în timpul sexului. Este o BLASFEMIE

De

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare păcat pe care femeile &icirc;l pot face &icirc;n timpul sexului. Potrivit preotului, dacă femeile rostesc numele lui Dumnezeu &icirc;n timpul actului sexual, aceasta este o blasfemie care trebuie pedepsită.
href="http://www.realitatea.net/cel-mai-mare-pacat-pe-care-femeile-il-fac-in-timpul-sexului-este-o-blasfemie_2101741.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Dec

02

2017

0
Comentarii

Un britanic, lovit cu un scaun de metal într-o cafenea, a murit la spital

De

Mohamed Hersi

Un tată a fost bătut crunt, fiind lovit cu un scaun de metal, într-o cafenea din Finsbury Park.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Olguța Vasilescu vine cu o altă idee care bulversează mediul de afaceri

De

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că statul rom&acirc;n ar trebui să pună condiţii firmelor cărora le acordă ajutoare de stat şi să le determine să se dezvolte &icirc;n zonele unde şomajul este ridicat, potrivit Capital.ro.
tp://www.realitatea.net/olgu-a-vasilescu-vine-cu-o-alta-idee-care-bulverseaza-mediul-de-afaceri_2125924.html" title="Stiri, REALITATEA.NET">Citește mai departe...

Dec

02

2017

0
Comentarii

Mii de basarabeni au strigat Unire la Chişinău! România este văzută ca unica soluţie

De

Mii de basarabeni au cerut la Chişinău Unirea cu România. În Republica Moldova singura soluţie pentru criza continuă în care se zbate statul este văzută ca fiind Unirea cu România. Acest lucru s-a întâmplat chiar astăzi, în prima zi a Anului Centenar.

Dec

02

2017

0
Comentarii

Diabolic. Cum au plănuit autostopiştii crima, cu o săptămână înainte. Unul se îndrăgostise de o femeie cu 12 ani mai mare

De

Crima care a şocat prin cruzimea cu care a fost comisă de doi liceeni din Călăraşi are la bază un motiv pueril. Unul dintre cei doi criminali autostopişti dorea cu orice preţ să ajungă la munte la o femeie în vârstă de 28 de ani de care se îndrăgostise. Înamorat până peste cap, elevul de 16 ani, alături de amicul său, a pus la cale un plan diabolic. Împreună au plănuit în detaliu crima care i-a îngrozit până şi pe poliţişti.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 657 | aratând: 41 - 60

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers