Acasă | Stiri

Stiri

Feb

27

2018

0
Comentarii

FRAGMENT „Elegie pentru Mihai”, viaţa regelui descrisă de Ion Vianu

De

„Elegie pentru Mihai”, de Ion Vianu, este unul dintre cele mai recente volume apărute la editura Polirom, în care autorul schiţează principalele etape din viaţa regelui Mihai I pe fundalul deopotrivă al evoluţiei României şi al vieţii celui care semnează cartea. „Adevărul” prezintă în premieră, un fragment din „Elegie pentru Mihai”.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Un tânăr acuzat de proxenetism şi spălarea banilor nu este considerat un pericol social.  Procurorii l-au plasat sub control judiciar

De

Bărbatul a recunoscut că a obligat o tânără să se prostitueze în trei ţări europene, folosind banii pentru a cumpăra maşini de lux pentru el şi membrii familiei sale.

Feb

27

2018

0
Comentarii

VIDEO Cubul Rubik, rezolvat în câteva secunde de un robot genial creat de elevi români. Maşinăria, făcută din piese lego

De

Un grup de elevi de clasa a X-a din cadrul Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” din Ploieşti au reuşit să-şi surprindă colegii şi profesorii cu doi roboţi construiţi de ei la cercul de Ştiinţe şi Tehnică.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Un bucureştean face gratuit cumpărături pentru vecinii care nu pot ieşi din bloc

De

Un tânăr din Bucureşti vine în ajutorul vecinilor săi bătrâni sau suferinzi oferindu-se să îi ajute la cumpărături, mai ales în aceste zile de vreme rea.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Motivul pentru care o mireasă din India și-a părăsit mirele în fața altarului

De

nunta

Un medic din India a fost nevoit să se căsătorească cu o străină, după ce mireasa lui l-a părăsit în fața altarului în momentul în care a aflat că este chel.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Toader: Nu voi veni miercuri la bilanţul DNA. Mi-aţi trimis invitaţie, dar nu și raportul

De

tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat că nu va participa miercuri la şedinţa de bilanţ pe anul 2017 a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), invocând faptul că nu a primit raportul de activitate al instituţiei.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Un bătrân peste care a căzut tavanul în azil, la Sighetu Marmației, a murit

De

azil

Unul dintre bătrânii internaţi la azilul din Sighetu Marmaţiei şi loviţi, în urmă cu două săptămâni, de bucăţi din tavanul fals căzute peste ei, a murit la spital.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Descoperirea unor medici, după ce un bebeluș de 5 luni a ajuns în stare gravă la spital

De

bebelus

Schimbare de situaţie în cazul unui bebeluş de cinci luni din Botoşani, care a fost transferat de urgenţă la Spitalul de pediatrie din Iaşi.

Feb

27

2018

32
Comentarii

Bătrâni din Iași, rămași singuri, ajutați de Crucea Roșie. ”Le ducem alimente și haine groase”

De

Crucea Roșie

Pe frig şi ninsoare, voluntarii de la Crucea Roșie din Iaşi au mers să-i ajute pe bătrânii singuri pe lume. Pachetele cu alimente, hainele groase şi păturile dăruite au fost împărţite sarmanilor care trăiesc de pe o zi pe alta.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Inelul şi brăţara cu care vei putea plăti contactless. Cine va testa acest sistem

De

Visa şi National Bank of Greece testează inele şi brăţări care vor putea fi folosite pentru plata contactless. Acest sistem permite consumatorilor să efectueze tranzacţii sigure şi fără efort printr-o simplă atingere a oricărui terminal de plată dotat cu această tehnologie.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Chirurg şi cardiolog român stabilit în SUA: „Eu nu am vrut să plec din România, m-au împiedicat să lucrez”

De

Martin S. Martin - numele oficial, din 1990, al lui Martin Ştefan Constantinescu - practică chirurgia cardiovasculară în SUA, de la sfârşitul anilor '80, când părăsea sistemul medical românesc.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Pedeapsa primită de doi tineri care au violat și ucis în bătaie o femeie din Alba

De

condamnati

Cei doi tineri care în urmă cu un an au omorât în bătaie o femeie de 53 de ani din judeţul Alba, au fost acum condamnaţi definitiv: vor sta la închisoare câte 22 de ani.

Feb

27

2018

0
Comentarii

CNAIR: Autostrada Soarelui rămâne închisă de viscol. Restricţii de trafic pe mai multe sectoare de drum din Bărăgan

De

Autostrada Soarelui şi mai multe sectoare de drum naţional sunt în continuare închise, marţi după-amiaza, pe alte şosele fiind instituite restricţii de tonaj, au anunţat reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Între orele 05.00 şi 13.00, s-a acţionat cu peste 1.300 de utilaje şi s-au răspândit aproape 3.000 de tone de material antiderapant.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Mai multe şcoli şi grădiniţe din Vrancea vor fi desfiinţate în noul an şcolar. Care sunt motivele

De

Reţeaua şcolară din judeţul Vrancea, din mediul rural, va suferi modificări importante începând cu noul an de învăţământ 2018-2019.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Producţia de energie eoliană se afla luni pe primul loc în mix-ul energetic naţional

De

Producţia de energie eoliană s-a aflat luni pe primul loc în mix-ul energetic naţional, susţinând astfel acoperirea consumului ridicat în perioada geroasă, transmite Asociaţia Română pentru Energie Eoliană (RWEA).

Feb

27

2018

0
Comentarii

Plahotniuc promite drumuri asfaltate în toate satele moldoveneşti. Liberalii bat alarma: Cele mai proaste drumuri sunt cele construite în an electoral

De

Deşi campania electorală încă nu a început, liderul PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, a făcut deja o promisiune marţi, 27 februarie, pe care o numeşte drept „cel mai ambiţios proiect”. Potrivit lui, în anul 2018 vor fi reparate sau reconstruite nu mai puţin de 1.200 de kilometri de drumuri în satele din Moldova. Democratul nu spus de unde Guvernul va lua aceşti bani, subliniind că miniştrii vor veni în următoarele zile cu mai multe detalii.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Omul de afaceri Ioan Bene, urmărit internaţional, a fost capturat lângă Roma

De

Omul de afaceri clujean Ioan Bene, urmărit internaţional printr-o mandat emis de Tribunalul Cluj pe 12 februarie, a fost capurat marţi, 27 februarie, în Italia.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Situația traficului rutier, 27 februarie, INFOTRAFIC. Lista drumurilor închise

De

zapada pe o sosea din judetul iasi

Drumuri închise 27 februarie 2018. Două autostrăzi sunt închise la această oră, la fel ca şi zeci de drumuri naţionale, în timp ce pe alte drumuri județene se circulă restricţionat, conform CNAIR.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Lovitură dură pentru industria auto. Primăriile oraşelor germane pot dispune interdicţii de circulaţie pentru vehiculele diesel

De

Un tribunal din oraşul german Leipzig a decis marţi că interzicerea accesului autovehiculelor diesel în centrul oraşelor este legală, în anumite condiţii, o decizie care va afecta valoarea de revânzare a aproximativ 12 milioane de vehicule de pe cea mai mare piaţă auto, informează AFP.

Feb

27

2018

0
Comentarii

Drulă: Ministerul Comunicaţiilor şi deputaţii din PSD şi ALDE blochează adoptarea proiectului Guvernului privind cartea electronică de identitate

De

Cătălin Drulă, deputat USR şi preşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, a explicat, într-un mesaj pe Facebook, faptul că un proiect privind cartea electronică de identitate, cunoscută ca „buletinul cu cip“, deşi e susţinut de Guvern şi de trei ministere, se loveşte opoziţia Ministerului Comunicaţilor, dar şi de cea a aleşilor PSD şi ALDE, fiind la mijloc vorba de „interese“.
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 438 | aratând: 81 - 100

Conectare

Or you can

Connect with facebook

Bloggers